Team member

Γεώργιος Βαλέττας

Οικονομολόγος, MBA
Πολυπράγμων και πρωτοπόρος, ο Γεώργιος Βαλέττας με σπουδές στην Οικονομική Επιστήμη τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η.Π.Α., είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους οικονομολόγους της Ελλάδος. Είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και τακτικό μέλος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδος και Αμερικής.

Διαθέτοντας 30ετή και πλέον εμπειρία, έχει διατελέσει ως υψηλόβαθμο οικονομικό στέλεχος σε Διεθνείς Ελεγκτικές/Λογιστικές Εταιρείες, σε Πολυεθνικούς Οργανισμούς αλλά και σε Ελληνικούς Ομίλους, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει και εισηγητής σεμιναρίων (PwC Academy). Επί του παρόντος είναι οικονομικός και φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων, δικαστικός πραγματογνώμονας, ενώ παράλληλα μετέχει σε Διοικητικά Συμβούλια και σε Επιτροπές Ελέγχου διαφόρων εταιρειών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Με σταθερή παρουσία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Κοινωνικής Δικτύωσης, ενημερώνει το ευρύ κοινό για κάθε εξέλιξη επί παντός οικονομικού και φορολογικού θέματος.

Η Ομάδα μας

Βασιζόμενοι στο καινοτόμο επιχειρηματικό μας μοντέλο, η πολυάριθμη ομάδα μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένους οικονομολόγους, φοροτεχνικούς και δικηγόρους που διαθέτουν άψογη γνώση διαφόρων γλωσσών πέραν των Ελληνικών (Αγγλικά, Γαλλικά, Κινέζικα, Γερμανικά, Ισπανικά). Έκαστο μέλος της ομάδας μας κατέχει απόλυτη εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στο γνωστικό του αντικείμενο και παρέχει αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις.

Θέλοντας να προσφέρουμε πολύπλευρη και υψηλή τεχνογνωσία, διατηρούμε ένα ευρύ δίκτυο ανεξάρτητων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αποτελούμενων από ορκωτούς ελεγκτές/λογιστές, εξειδικευμένους νομικούς, πολιτικούς μηχανικούς, συμβολαιογράφους καθώς και άλλες ειδικότητες.

Η επιτυχία και η μοναδικότητά μας έγκειται στο γεγονός ότι προσφέρουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, μία ευρεία γκάμα οικονομικών, νομικών και επιχειρηματικών λύσεων με λογικές χρεώσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

team